Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
L 39 versus káně
L 39 versus káně
Dnes jsem narazil na fotky z jedné letecké nehody. Naštěstí se podařilo v pořádku přistát. Jen teda nechtěl bych být pilotem. http://www.facebook.com/media/set/?set= ... comments=4
- REX
- Mazák
Re: L 39 versus káně
To muselo být překvápko, když mu přistál v kabině
Já zažil něco trochu podobného.... to si jednou takhle valím na Ninje od Dobrušky na Nováč, nebylo to každopádně předpisovou rychlostí, ale cestovní cca 160-170 km/h. Minul jsem Křovice, jedu kolem pole a najednou vidím, že z pankejtu vystartoval nějaký menší pták, nevím, vrabec, nebo něco takového...
Najednou jsem ho měl v tý rychlosti před očima, jen jsem instinktivně uhnul hlavou trochu doleva, rána jak z kanonu do přilby a já hned na brzdy, ke kraji a zjistit škody...
K mému překvapení se naštěstí nic vážnějšího nestalo, akorát vpravo na helmě, kousek nad plexi krvavý flek a pár zbylých peříček
Ale kdybych tou hlavou neuhnul, asi bych ho měl k večeři, nebo třeba místo nosu a to by rozhodně už nebylo v pohodě... možná by plexi třeba neprasklo, ale to bych, soudě podle rány do přilby, musel mít dost štěstí
Já zažil něco trochu podobného.... to si jednou takhle valím na Ninje od Dobrušky na Nováč, nebylo to každopádně předpisovou rychlostí, ale cestovní cca 160-170 km/h. Minul jsem Křovice, jedu kolem pole a najednou vidím, že z pankejtu vystartoval nějaký menší pták, nevím, vrabec, nebo něco takového...
Najednou jsem ho měl v tý rychlosti před očima, jen jsem instinktivně uhnul hlavou trochu doleva, rána jak z kanonu do přilby a já hned na brzdy, ke kraji a zjistit škody...
K mému překvapení se naštěstí nic vážnějšího nestalo, akorát vpravo na helmě, kousek nad plexi krvavý flek a pár zbylých peříček
Ale kdybych tou hlavou neuhnul, asi bych ho měl k večeři, nebo třeba místo nosu a to by rozhodně už nebylo v pohodě... možná by plexi třeba neprasklo, ale to bych, soudě podle rány do přilby, musel mít dost štěstí
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Re: L 39 versus káně
Za našeho mládí jsme až takto rychlé motorky většinou nemívali, ale i tak pamatuju kolegu na Jawa 350, co kdysi koupil do přilby v plné rychlosti vrabce, který mu rozbil plexisklo a druhý kolega zase na "praseti" koupil večer do kolena netopýra, až měl celé koleno modré a oteklé
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)