:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Skylady, Superzoom XL, Rally XP (Manta)

Máte doma něco, co se plete v šuplíku a chcete to předat dál buď výměnou za peníze či jiný produkt? Zde je to správné místo.
Pravidla fóra
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
Odpovědět
Zahleněný Netopýr
Nováček
Nováček

Skylady, Superzoom XL, Rally XP (Manta)

Příspěvek od Zahleněný Netopýr »

Ahoj :) Prodávám tyto letadla:

Skylady komplet zrekonstruovaná, původní motor, regulátor 20A, serva HXT900, 3x aku, 2x nabíječ, náhradní křídlo (jedno oranžové-lehčí, jedno červené-těžší, pevnější) a nějaké náhradní díly-gumičky, vrtule, vop...
Možnost i s vysílačem a příjmačem 35mhz... Cena 1999,- bez vysílače a řekněme 2150,- s rc soupravou. Přepravní krabice součástí. Dohoda možná.

Dále model ze stavebnice od SIGu- Rally XP. Spálený motor a regulátor-potřeba nový. Serva HXT900, ovládaná sop, vop a motor. Perfektní stav. Opět možnost i s RC soupravou. Cena bez soupravy- 899,- s RC soupravou- 1099,- Plán na letadlo součástí. Dohoda možná.

Dále olétaný Superzoom XL s motorem EMAX GT2218/09 vrtule 10x5 regulátor RedBrick 50A serva HXT900 aku 2x 2200 mah 3S. Letadlo v pohodě létá i akrobatí, motor stačí i pro vis na vrtuli, ale létám 3D už rok a půl a je přecejen olétané, tak chci něco nového. Vzhledově není nic moc ale pro létání poslouží dobře. Cena asi jen za vybavení- cca. 1499,- i s akumulátory. Dohoda možná.

Dále zvažuju prodej F3K Manty. Velice dobrá pevnost, ale váha se vůbec nepovedla... Asi 440g... Serva v tom jsou D47 a nějaké emaxy na křidélka. Nemusím se jí zbavit nutně takže se uvidí kolik dáte... Jen serva do ní stály asi 1800,-

Samostatně lze nabíječ Graupner Multilader E2 a 2x rc souprava 35 mhz. Nabíječ - 399,- úplně nový a rc souprava 200kč/ks. Dohoda možná.

Předání Křovice/Dobruška, možnost zavézt Hradec Králové, Praha, Kladno.

Dohodě o cenách se nebráním. Více věcí=sleva. Letadla která jsou vybavená elektronikou klidně předvedu v letu. Můžu i naučit létat.

Děkuji :) PS-víc fotek pošlu na email.

Skylady: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Rally XP: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... permPage=1

Superzoom XL: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Manta: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Naposledy upravil(a) Zahleněný Netopýr dne 29 lis 2014 09:06, celkem upraveno 2 x.

REX
Admin
Admin

Re: Skylady, Superzoom XL, Rally XP (Manta)

Příspěvek od REX »

.... o nabízená letadla zájem nemám, ale jen nějaké připomínky:
-fotky by sem šli dát, jen je potřeba je zmenšit a nahrané jsou hned.
-kdyby si text rozdělil do odstavců s vynechaným řádkem, bylo by to mnohem přehlednější a potencionální kupec by si snáze našel co by se mu líbilo.
-příště až budeš kopírovat text na vícero míst, tak si to po sobě přečti, nemusí to vždy dávat smysl ;) schválně jestli přijdeš na to, co tím myslím :mrgreen:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Zahleněný Netopýr
Nováček
Nováček

Věděl jsem že ani tady se tomuhle nevyhnu... :roll: Opraveno...

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Zahleněný Netopýr píše:Věděl jsem že ani tady se tomuhle nevyhnu... :roll: Opraveno...
Rozhodně jsem to nemyslel špatně, upravené to každopádně vypadá mnohem líp a přehledněji ;)
...a stejně jsi nepřišel na to co jsem myslel upravit při kopírování na více míst :mrgreen:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Zahleněný Netopýr
Nováček
Nováček

Nepřišel, co?

LEON
Admin
Admin

Příspěvek od LEON »

Kruci, tenhle nick "Zahleněný Netopýr"mě dneska rozsekal, když jsem na něj na fóru náhodou narazil :lol: To by si snad zasloužilo vyhlásit soutěž o nejvtipnější přezdívku, třeba pro nově registrované :lol:
(Omlouvám se za Off-Topic, ale nedalo mě to :) )
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Prodám či vyměním“