Pělný eshop s malými maketami z Velké války:
https://microaces.myshopify.com/
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nemůžete stahovat přílohy z nich, nebo vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Microaces - obchod s malými WW1 maketami
- LEON
- Mazák
Microaces - obchod s malými WW1 maketami
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Re: Microaces - obchod s malými WW1 maketami
Božííí!!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
Hodně zajímavé.
Doporučuji rozkliknout některou položku z nabídky a stáhnout si návod ke stavbě.
Udělal jsem to na éru červeného barona.
Doporučuji rozkliknout některou položku z nabídky a stáhnout si návod ke stavbě.
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ...
- REX
- Mazák
No tvl! Tak to je skoro vyšší dívčí!!BeneFitmodel píše:Hodně zajímavé.
-
- Plodný uživatel
Nabídka jako dělaná do této doby, kdy stát půjde po modelářích jak slepice po flusu.
Tohle skoro půjde provozovat nad pingpongovým stolem za domem.
Píšou makety v měřítku, ale to jsem tam nenašel, nepočítal jste to někdo? Velikostně mne to přijde někde kolem Dvacetinek a Oříšků.
Skoukněte jejích YT kanál, jsou tam letovky i videa ze stavby.
https://www.youtube.com/@MicroacesTV/videos
Toto ero miluji
DH-2
[ytube]dUNumUh2uWw[/ytube]
Tohle skoro půjde provozovat nad pingpongovým stolem za domem.
Píšou makety v měřítku, ale to jsem tam nenašel, nepočítal jste to někdo? Velikostně mne to přijde někde kolem Dvacetinek a Oříšků.
Skoukněte jejích YT kanál, jsou tam letovky i videa ze stavby.
https://www.youtube.com/@MicroacesTV/videos
Toto ero miluji
DH-2
[ytube]dUNumUh2uWw[/ytube]
- LEON
- Mazák
Sice to do tohoto vlákna tak úplně nepatří, ale když Pepan zmiňuje tu DH dvoku... V DH-2 jsem se Pepane kdysi hodně nalétal v online leteckém simulátoru v Rise of Flight Tady je třeba můj cvičný souboj s kolegou, když jsme ještě létali v kanadské letce 1st Aerial Battalion. DH-2 vs Eindecker E.III:
[ytube]Jqnmr15Ot2A[/ytube]
Když v tom člověk seděl, tak to nijak hodné éro nebylo, bylo to docel jedovaté, ale vzhledově se mi také hrozně líbí
[ytube]Jqnmr15Ot2A[/ytube]
Když v tom člověk seděl, tak to nijak hodné éro nebylo, bylo to docel jedovaté, ale vzhledově se mi také hrozně líbí
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
DH-2 se moc líbí i mě, mám na něj doma i plánek, ale zase tak nutně ho nepotřebuji abych si postavil, je celkově poměrně složité.... Ale jinak fakt luxusní kousky, beru stránky do povědomí a třeba někdy