Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nemůžete stahovat přílohy z nich, nebo vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
email na Hobbyking
-
- Plodný uživatel
email na Hobbyking
Ahoj kluci.Potřebuju zjistit na jakou emailovou adresu do HK mám poslat urgenci dosud nedoručeného balíčku.
Od nich byla poslaná 20.7.a od tý doby nemám žádné info co s ním je.Na sledování od Ceské pošty se stále zásilka nezobrazuje.
Nechal jsem si poslat již mnoho zásilek,ale nikdy jsem tak dlouho na dodání nečekal,tak jsem už z toho trochu nervozní.
Od nich byla poslaná 20.7.a od tý doby nemám žádné info co s ním je.Na sledování od Ceské pošty se stále zásilka nezobrazuje.
Nechal jsem si poslat již mnoho zásilek,ale nikdy jsem tak dlouho na dodání nečekal,tak jsem už z toho trochu nervozní.
- REX
- Mazák
Re: email na Hobbyking
Já když jsem onehdá odkliknul objednávku, kterou jsem nechtěl, tak jsem napsal na podporu a za nějaký čas to dle mého požadavku vyřídily-objednávku zrušily...
Nyní už je ,,24hr support center live online,, tak by to už mělo být rychlé, mě to vyřízení trvalo cca týden, takže i tak spokojnost, číňan pochopil
Nyní už je ,,24hr support center live online,, tak by to už mělo být rychlé, mě to vyřízení trvalo cca týden, takže i tak spokojnost, číňan pochopil
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
ono je někdy ale i lepší poslat klasický email... zvlášť když člověk musí delší dobu přemýšlet co napsat no a pak jak to napsat
Zkus napsat na celnici jestli tam ten tvůj balík náhodou nemají... jinak HC píše, že se tím budou zabývat jen po uplynutí 45 dnů:
Asi nejlepší je to ale řešit přes to LIVE centrum... někde na jejich fóru jsem našel i tenhle email, ale jestli funguje nevím: cs@hobbyking.com
Zkus napsat na celnici jestli tam ten tvůj balík náhodou nemají... jinak HC píše, že se tím budou zabývat jen po uplynutí 45 dnů:
Takže zkus pátrat po poště a pokud nic nedohledáš, tak počkej ještě 10 dní a pak jim napiš.Lost parcels.
We do not consider a parcel lost until after we have filed a missing parcel report with the Hong Kong Postmaster. We can do this after 45 days.
Asi nejlepší je to ale řešit přes to LIVE centrum... někde na jejich fóru jsem našel i tenhle email, ale jestli funguje nevím: cs@hobbyking.com
-
- Plodný uživatel
Tahle adresa nefunguje.
Tahle adresa nefunguje.
-
- Plodný uživatel
Psal jsem jim na chat a odpověděli mi,že se zásilka někde ztratila a vyšetření bude trvat 1.měsíc.Tak snad do vánoc to příjde.
-
- Plodný uživatel
Tak zásilka se našla.Celníci jí poslali zpět do číny,protože obsahovala také baterie a ty prý do letadla nesmí.Přebalili to a posílají to znova a to lodí.Tak snad to už dopadne.
- Puma163
- Plodný uživatel
Hobby king bude otevírat novej sklad v nizozemí, jsem zvědav co tam bude
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... source=EDM
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
- REX
- Mazák
Tak hlavně aby tam měli trochu větší nabídku zboží, v německu mají velký kulový....Puma163 píše:Hobby king bude otevírat novej sklad v nizozemí, jsem zvědav co tam bude
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
A taky, aby odtamtud posílali do ČR. Ale ten sortiment by to rozšířit chtělo... v německu maj v podstatě jen baterky a letadla (+ pár jiných drobností).