:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Srandisti :D

Vtípky,videa, obrázky, srandovní situace. Prostě vše co rozesměje.
Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Srandisti :D

Příspěvek od Karas »

Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Re: Srandisti :D

Příspěvek od zdekar »

A kdo jsou větší srandisti? Španělé nebo naše vláda? :)

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

zdekar píše:A kdo jsou větší srandisti? Španělé nebo naše vláda? :)
Ono je to úplně jedno, protože EU padne a jak to bude s penězma nikdo neví. Já stavím na jaře kromě ér ještě králikárnu. Tráva snad poroste i v krizi a králík bodne :mrgreen:
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Puma163 píše: Ono je to úplně jedno, protože EU padne a jak to bude s penězma nikdo neví. Já stavím na jaře kromě ér ještě králikárnu. Tráva snad poroste i v krizi a králík bodne :mrgreen:
:D Jen aby ses nedivil. Když jsem včera poslouchal Kalouska, tak by nejraději zvednul daně co se dá a snížil náklady na pracovní sílu. On by si už našel jak podstrčit daň z trávy. ;)

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Oni si znás obyčejných lidí dělají srandu všichni tam nahoře. Nedávno přišel papír , že bude platit i na vesnici za to ,že máš třeba během stavby písek na obecním pozemku. Obecní pozemek je v mém případě asi metr a půl široký pruh trávníku před barákem, který seču obci zadarmo ;) a to je v poho, ale jak tam vyklopím písek tak hned plať občane ;) .

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Tak to ne... měl bys jim to sečení pěkně naúčtovat. ;-) :D Jenže voni by si pak zvedli nějaké poplatky a zas by si to vybrali zpět.

Pajax 007
Znalý uživatel
Znalý uživatel

Příspěvek od Pajax 007 »

U nás začali buzerovat obchodníky že mají na chodníku cedule s nabídkou zboží. Museli je buď odstranit nebo za ně platit. A za cca půl roku když nakydalo hodně sněhu přišli s nápadem, že by bylo od majitelů obchodů pěkný kdyby městu pomohli s úklidem sněhu a před tím svým krámkem si sami sníh z chodníků uklidili. Kámoš co má krámek na náměstí je hnal svinským krokem. Ještě měli tu drzost říct že je to vlastně jeho povinnost pomáhat městu.
Pajax 007

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Ve státě, kde lidský život nemá žádnou hodnotu, soukromý majetek je dotknutelný, politika je chápána jako cesta k beztrestnému zbohatnutí jakýmkoliv způsobem, kde vrazi a zloději mají vyšší právní ochranu, než jejich oběti a v systému, kde nějakej magor postřílí 70 lidí a snad se mu bude stavět psych. areál a kde se zemědělcům platí dotace za to že neosejou atd. je jediná cesta k přežití. A sice, postavit králíkárny, být co nejméně závislý na systému a ozbrojit se.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Trochu jsem si hrál. ;)

vitstar
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od vitstar »

Karasi mám dotaz. Co používáš za stříhací program? Já jsem v tomhle trochu pozadu a nějak se nemohu dokopat abych se něco naučil a sestříhal si vlastní videjka a že jich pár mám taky.

Odpovědět

Zpět na „Humor, vtípky, srandovní videa“