Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Srandisti :D
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Srandisti :D
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Zkušený
Re: Srandisti :D
A kdo jsou větší srandisti? Španělé nebo naše vláda? 

- Puma163
- Plodný uživatel
Ono je to úplně jedno, protože EU padne a jak to bude s penězma nikdo neví. Já stavím na jaře kromě ér ještě králikárnu. Tráva snad poroste i v krizi a králík bodnezdekar píše:A kdo jsou větší srandisti? Španělé nebo naše vláda?

Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Puma163 píše: Ono je to úplně jedno, protože EU padne a jak to bude s penězma nikdo neví. Já stavím na jaře kromě ér ještě králikárnu. Tráva snad poroste i v krizi a králík bodne

Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
- martin104
- Plodný uživatel
Oni si znás obyčejných lidí dělají srandu všichni tam nahoře. Nedávno přišel papír , že bude platit i na vesnici za to ,že máš třeba během stavby písek na obecním pozemku. Obecní pozemek je v mém případě asi metr a půl široký pruh trávníku před barákem, který seču obci zadarmo
a to je v poho, ale jak tam vyklopím písek tak hned plať občane
.

-
- Zkušený
Tak to ne... měl bys jim to sečení pěkně naúčtovat.
Jenže voni by si pak zvedli nějaké poplatky a zas by si to vybrali zpět.

-
- Znalý uživatel
U nás začali buzerovat obchodníky že mají na chodníku cedule s nabídkou zboží. Museli je buď odstranit nebo za ně platit. A za cca půl roku když nakydalo hodně sněhu přišli s nápadem, že by bylo od majitelů obchodů pěkný kdyby městu pomohli s úklidem sněhu a před tím svým krámkem si sami sníh z chodníků uklidili. Kámoš co má krámek na náměstí je hnal svinským krokem. Ještě měli tu drzost říct že je to vlastně jeho povinnost pomáhat městu.
Pajax 007
Pajax 007
- Puma163
- Plodný uživatel
Ve státě, kde lidský život nemá žádnou hodnotu, soukromý majetek je dotknutelný, politika je chápána jako cesta k beztrestnému zbohatnutí jakýmkoliv způsobem, kde vrazi a zloději mají vyšší právní ochranu, než jejich oběti a v systému, kde nějakej magor postřílí 70 lidí a snad se mu bude stavět psych. areál a kde se zemědělcům platí dotace za to že neosejou atd. je jediná cesta k přežití. A sice, postavit králíkárny, být co nejméně závislý na systému a ozbrojit se.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Plodný uživatel
Karasi mám dotaz. Co používáš za stříhací program? Já jsem v tomhle trochu pozadu a nějak se nemohu dokopat abych se něco naučil a sestříhal si vlastní videjka a že jich pár mám taky.