Předmět příspěvku: Moravský pohár modelů lodí 11-12.5.24 rybník Kuchyňka Třebíč
Napsal: 12 kvě 2024 10:26
Plodný uživatel
Včera čistě náhodou jedu přes Třebíč a na rybníku Kuchyňka ve městě se prohání RC lodičky. Člověk se snaží najít někde poblíž nějakou akci lodních modelářů, nedaří se a pak toto. Nebyl čas se zastavit, profičel jsem kolem a říkal si, to lehce dohledám.
Netušil jsem, že to bude neřešitelný problém i pro Sherlocka! Tihle modeláři pracují v naprostém utajení.
Nakonec se zadařilo. Jde o seriál soutěží lodních modelářů s názvem Moravský pohár modelů lodí, co mne v propozicích této konkrétní akce co organizuje RC klub SIG - N. A. L. Třebíč zarazilo a překvapilo, že jedou mimo aktivity modelářského svazu. Cituji: soutěž není pořádána podle sportovního řádu SMČR, uskutečňuje se bez podpory a spolupráce se SMČR,
Najít kolem této akce, lokality i klubu cokoliv, je problém, tak alespoň pro názornost.
LEON
Předmět příspěvku: Re: Moravský pohár modelů lodí 11-12.5.24 rybník Kuchyňka Tř
Napsal: 12 kvě 2024 11:42
Mazák
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 1205 Bydliště: Nové Město nad Metují
Že by nebylo nic k této akci ani na Monaku?
_________________ Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
BeneFitmodel
Předmět příspěvku: Re: Moravský pohár modelů lodí 11-12.5.24 rybník Kuchyňka Tř
Napsal: 05 čer 2024 09:04
Zkušený
Registrován: 06 črc 2022 07:03 Příspěvky: 643 Bydliště: střední EU
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru