Za cenu poštovného,nebo za osobní odběr nabízím plně funkční 4.kan.vysílač 35Mhz (bez krysalu) Setovka od Pelikána,z Belanky. Snad se někomu hodí,jinak si ji odveze p.Marius Pedersen.
zdekar
Předmět příspěvku: Re: Setový vysílač.
Napsal: 23 bře 2012 11:19
Zkušený
Tak to by byla škoda to nechat p. Pedersenovi... jedině že by snad chtěl začít s RC létáním Co to je za vysílačku? Má to nějaký výstup pro možnost zapojení na simulátor? Výměnný modul?
Tak to by byla škoda to nechat p. Pedersenovi... jedině že by snad chtěl začít s RC létáním Co to je za vysílačku? Má to nějaký výstup pro možnost zapojení na simulátor? Výměnný modul?
Jedná se o obyč rádio,má jenom trimy a reverzy,bez připojení na sim.Vhodná možná na nějakou poletuchu,a nebo k recyklaci.
ksanddy
Napsal: 24 bře 2012 11:48
Zelenáč
Ahoj lidi,Márius nikdy nespí
jinak tu mám zdarma nabíječ na lipolky 3 článek-800 mAh bez zdroje
jinak tu mám zdarma nabíječ na lipolky 3 článek-800 mAh bez zdroje
Zdar nebožtíku Ten nabíječ mám taky. a nabíjí i 2čl. Heč. a taky zdarma. P.S.Kdy pak se ozveš?????????????????????????????? Dnes v 13.h.jdem s Medikem na takové to domácí polétání.
_________________ Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
ksanddy
Napsal: 24 bře 2012 19:57
Zelenáč
jj tak dnes jsem po dlouhé době byl zalítat u Bapeho v Jaroměři...vše dobrý,jen jeden parašutista byl na mne naštvanej Jinak v neděli se určitě stavím ....koukám že Islám má taky Pitse-tak to bude duet
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru