Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Jak-9 Aircombat
-
- Plodný uživatel
Re: Jak-9 Aircombat
To je mi líto Ale letadlo vypadá nádherně! Tak snad tě už tyhle případy minou a budeš si užívat krásnýho éra! fakt nádhera!
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jéé. Hezké to éro pěkná práce. Já na to své éro ještě nehráb, ale snad se to brzy změní.
Pád po křídle to je věčný problém u těhle dolnoplošných letadel z WW2 . Jsou to taky stíhači a potřebují větší rychlost k letu a pak lítají i hezky akrobacii, ale musí se pořád hlídat dostatečná rychlost Já měl to samé u Kawasaki KI 61 na 2ccm spalovák s hmotností kolem 1100g a rozpětím 1185 mm .Motor by mohl být klidně i 3,5ccm. Musel jsem ho nechat "rozjet", abych udělal přemet a nebo výkrut. A když vysadil motor tak teprve začal adrenalin Teď mi vysí v pokojíku na stropě ve Zlíně, ale pořád letuschopný.
Tak hlavně ať pořád hezky lítá a jsem už teď zvedavý jaké bude tvé další éro
Pád po křídle to je věčný problém u těhle dolnoplošných letadel z WW2 . Jsou to taky stíhači a potřebují větší rychlost k letu a pak lítají i hezky akrobacii, ale musí se pořád hlídat dostatečná rychlost Já měl to samé u Kawasaki KI 61 na 2ccm spalovák s hmotností kolem 1100g a rozpětím 1185 mm .Motor by mohl být klidně i 3,5ccm. Musel jsem ho nechat "rozjet", abych udělal přemet a nebo výkrut. A když vysadil motor tak teprve začal adrenalin Teď mi vysí v pokojíku na stropě ve Zlíně, ale pořád letuschopný.
Tak hlavně ať pořád hezky lítá a jsem už teď zvedavý jaké bude tvé další éro
- REX
- Mazák
Kluci díky za kladné reakce, jsem rád že se líbí. Mám z něj radost.
Ta rána na čumák byla vyloženě blbým hozením, zpětně si to plně uvědomuju co jsem podělal. Umí lítat i docela pomalu až mě to překvapilo. Ale pádovku jsem ještě nezkoušel, teda krom toho druhého startu akrobačku zvládá pěkně, klasika a namotorováno není nejhůř, ale časem až si zvyknu mi to už nepřijde, to znám.
Další éro už pomaloučku vzniká menší akrobat, konstrukční, náhrada za houboleta.... ale více až časem až se mi stavba trochu rozjede
Ta rána na čumák byla vyloženě blbým hozením, zpětně si to plně uvědomuju co jsem podělal. Umí lítat i docela pomalu až mě to překvapilo. Ale pádovku jsem ještě nezkoušel, teda krom toho druhého startu akrobačku zvládá pěkně, klasika a namotorováno není nejhůř, ale časem až si zvyknu mi to už nepřijde, to znám.
Další éro už pomaloučku vzniká menší akrobat, konstrukční, náhrada za houboleta.... ale více až časem až se mi stavba trochu rozjede
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- REX
- Mazák
Krťoulinký sestřih s dnešního silvestrovského létání s JAKem
[ytube]8UMFf0KNQQU[/ytube]
[ytube]8UMFf0KNQQU[/ytube]
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...