Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Jak-9 Aircombat

tomáš-lično
Plodný uživatel

Re: Jak-9 Aircombat

Příspěvek od tomáš-lično »

To je mi líto :( Ale letadlo vypadá nádherně! :) Tak snad tě už tyhle případy minou a budeš si užívat krásnýho éra! fakt nádhera! :)
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

hashpi
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hashpi »

Jéé. Hezké to éro ;) pěkná práce. Já na to své éro ještě nehráb, ale snad se to brzy změní.
Pád po křídle to je věčný problém u těhle dolnoplošných letadel z WW2 . Jsou to taky stíhači a potřebují větší rychlost k letu a pak lítají i hezky akrobacii, ale musí se pořád hlídat dostatečná rychlost :lol: Já měl to samé u Kawasaki KI 61 na 2ccm spalovák s hmotností kolem 1100g a rozpětím 1185 mm .Motor by mohl být klidně i 3,5ccm. Musel jsem ho nechat "rozjet", abych udělal přemet a nebo výkrut. A když vysadil motor tak teprve začal adrenalin :lol: :lol: Teď mi vysí v pokojíku na stropě ve Zlíně, ale pořád letuschopný.
Tak hlavně ať pořád hezky lítá a jsem už teď zvedavý jaké bude tvé další éro :D

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Kluci díky za kladné reakce, jsem rád že se líbí. Mám z něj radost.
Ta rána na čumák byla vyloženě blbým hozením, zpětně si to plně uvědomuju co jsem podělal. Umí lítat i docela pomalu až mě to překvapilo. Ale pádovku jsem ještě nezkoušel, teda krom toho druhého startu :lol: akrobačku zvládá pěkně, klasika a namotorováno není nejhůř, ale časem až si zvyknu mi to už nepřijde, to znám.
Další éro už pomaloučku vzniká :mrgreen: menší akrobat, konstrukční, náhrada za houboleta.... ale více až časem až se mi stavba trochu rozjede :mrgreen:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Krťoulinký sestřih s dnešního silvestrovského létání s JAKem 8-)
[ytube]8UMFf0KNQQU[/ytube]
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět

Zpět na „Modely letadel, jejich detaily, plánky a návody“