Tím pádem musím mít i na FPV brýlích LHCP i RHCP antény zároveň. Jakou má tohle výhodu? Já v tom vidím pouze nevýhodu, že jsem se připravil o výhodu odfiltrování opačné kruhové polarizace u odraženého signálu, tím pádem větší rušení. Také tím přijdu o možnost kombinovat všesměrovou a směrovou anténu se stejnou polarizací na FPV brýlích, které mají "jen" jeden diversitní přijímač a ne dva diversitní (pro 4 antény), jako např. EV200/300. Nebo mi něco uniklo? Díky
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
LEON
Předmět příspěvku: Re: AKK New Era Dual Antenna VTX 5.8G
Napsal: 13 srp 2022 09:53
Zkušený
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 550 Bydliště: Nové Město nad Metují
Jak tak čtu reakce na YT u tohoto VTX, tak koukám, že nejsem zmatený sám Jestli nás AKK tahá za nohu a ty dvě antény jsou jen obchodnický fígl, tak to bych zrovna od AKK fakt nečekal
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru