|
Právě je 04 říj 2023 18:15
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
 |
|
 |
|
Autor |
Zpráva |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: RCfree na TopListu  Napsal: 08 dub 2023 09:43 |
Zkušený |
 |
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 554 Bydliště: Nové Město nad Metují
|
BeneFitmodel píše: Tak jim napiš SZ s odkazem sem a s prosbou o nějakou akci v prospěch jejich vlastnictví...  Jinak pokud by sem zavítal i majitel, rád bych mu sdělil, že to klidně od něj koupím...  Ten odkup už mě taky napadl  Je sice pravda, že aktivně přispívajících modelářů tu moc není, ale návštěvnost alespoň čtenářů byla například v loni rekordní, takže si myslím, že tu stále poptávka po nějakém alternativním modelářském diskusním fóru je. Byla by škoda to tu pohřbít jen kvůli neaktivitě původních adminů.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: RCfree na TopListu  Napsal: 08 dub 2023 10:33 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1445 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
LEON píše: Máme nějaký jiný kontakt na Zdekara, Karase, nebo Hashpiho, než SZ? Asi bych uměl dohledat e-maily.... Ale teď zrovna nemám čas, připomínej se, najdu
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: RCfree na TopListu  Napsal: 04 kvě 2023 19:41 |
Zkušený |
 |
|
REX píše: LEON píše: V tom případě může někdo z nás provézt registraci na TopList novou, s korektním odkazem a pak už stačí pouze někdo s oprávněním, kdo sem umístní kód. Někdo z adminů sem přece ještě občas chodí, když maže alespoň spam, ne? Čínský spam mažu já, ostatní by měli dělat jiní, ale nedělají, holt opadnul zájem a nemají potřebu s tím něco dělat. V tomhle docela závidím MoNaKu, kde admin naopak na fóru vždycky předem ohlašuje, když bude třeba jen pár dnů mimo fórum k nezastižení https://forum.mo-na-ko.cz/viewtopic.php?f=53&t=3363&start=25
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
zdekar
|
Předmět příspěvku: Re: RCfree na TopListu  Napsal: 24 čer 2023 20:06 |
|
Tak jsem ten nový toplist založil a vložil kód. Počítadlo tedy jede od nuly. Asi by šla i nastavit nejaká výchozí hodnota pokud by bylo potřeba.
Jinak původní admini sem už fakt moc nechodí. Karas to opustil už před lety a já jsem v podsatě přišel když mi někdo poslal email, že je potřeba něco vyřešit. Už nemodelařím a tak ani nesleduju žádná modelářská fóra. Pokud by bylo potřeba více adminů / moderátorů, stačí když se domluvíte mezi sebou a může se někomu daná hodnost nastavit (pokud s tím majitel bude souhlasit).
|
|
|
|
 |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: Re: RCfree na TopListu  Napsal: 24 čer 2023 20:11 |
|
|
|
|
 |
zdekar
|
Předmět příspěvku: Re: RCfree na TopListu  Napsal: 24 čer 2023 20:28 |
|
BeneFitmodel píše: Není to škoda zahodit historii návštěvnosti když jde jednoduše editovat původní měření? https://toplist.cz/password/reset/1200028/To by si ten co to zakládal musel pamatovat že to vůbec zakládal a pod jakým emailem. Prostě už k tomu není přístup a tak se musela udělat registrace nová. Teď se jen dohodněte jestli to má jet od nuly nebo to mám vygenerovat znovu s jinou hodnotou (např. tou z minulého počítadla - cca 150000)
|
|
|
|
 |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: Re: RCfree na TopListu  Napsal: 24 čer 2023 20:33 |
|
zdekar píše: BeneFitmodel píše: Není to škoda zahodit historii návštěvnosti když jde jednoduše editovat původní měření? https://toplist.cz/password/reset/1200028/To by si ten co to zakládal musel pamatovat že to vůbec zakládal a pod jakým emailem. Prostě už k tomu není přístup a tak se musela udělat registrace nová. Teď se jen dohodněte jestli to má jet od nuly nebo to mám vygenerovat znovu s jinou hodnotou (např. tou z minulého počítadla - cca 150000) Na tom odkazu je popsán postup jak to udělat i bez mailu - "nastavení hesla pomocí webu" I ten profil bych zeditoval dle už zde napsaného viewtopic.php?p=7729#p7729Název třeba rcfree.eu - modelářské diskusní fórum Nevím kolik to umožňuje znaků...
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: RCfree na TopListu  Napsal: 25 čer 2023 07:17 |
Zkušený |
 |
|
zdekar píše: Tak jsem ten nový toplist založil a vložil kód. Počítadlo tedy jede od nuly. Asi by šla i nastavit nejaká výchozí hodnota pokud by bylo potřeba.
Jinak původní admini sem už fakt moc nechodí. Karas to opustil už před lety a já jsem v podsatě přišel když mi někdo poslal email, že je potřeba něco vyřešit. Už nemodelařím a tak ani nesleduju žádná modelářská fóra. Pokud by bylo potřeba více adminů / moderátorů, stačí když se domluvíte mezi sebou a může se někomu daná hodnost nastavit (pokud s tím majitel bude souhlasit). Díky Zdekare za nový TopList! Přimlouval bych se za nastavení hodnot návštěvnosti ze starého počítadla, přece jen je to také součástí historie RCfee fóra a pro reset hodnot do výchozího stavu zde není nějaký velký důvod. Jak už jsem psal, pokud by byla potřeba pomocná ruka i kdyby jen v moderování nebo mazání spamerů, hlásím se jako dobrovolník. Spamery jsem už odstraňoval z bývalého elektromobilního fóra Hybrid.cz, které vypadalo stejně, jako naše RC free.
|
|
|
|
 |
zdekar
|
Předmět příspěvku: Re: RCfree na TopListu  Napsal: 25 čer 2023 08:32 |
|
BeneFitmodel píše: Na tom odkazu je popsán postup jak to udělat i bez mailu - "nastavení hesla pomocí webu"
TopList píše: Pokud neznáte kontaktní email nebo požadavek na změnu nepříchází, lze heslo změnit i pomocí souboru na Vašem webu. Stačí na uvedenou adresu umístit soubor obsahující klíč a nechat jej zkontrolovat. Pak budete přesměrování na nastavení hesla.
Problém je, že web na uvedené adrese s koncovkou cz, nevlastníme a tudíž to ani nikam nelze umístit. A majitel toho webu nám to tam neumístí (obzvláště dobrovolně).  Pokud by šlo měnit heslo k jakémukoliv webu umístěním na jakýkoliv jiný web, tak by to byl chaos a předpokládám, že to tak toplist nastavené nemá.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|