|
Právě je 22 zář 2023 04:52
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
 |
|
 |
|
Autor |
Zpráva |
Litac
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 16 říj 2022 23:44 |
|
Přišel jsem se podívat, copak bylo za reakce. Protože je to snadné tak to vezmu postupně: BF: Kromě toho, že teď všichni víme, že neumí s 3D tiskárnou, tak je to taky pěkný gauner. Jako přispívatel na tomto fóru žádám o smazaní. Co jiného taky žádat za zveřejnění obrázku s textem ze Soukromé zprávy? Nechápe význam slova SOUKROMÝ? Co poštovní tajemství? A samozřejmě nejde o to, co jsem tam psal, to je vlastně všem známá informace, ale jde o princip. Keců na demokracii má plnou hubu, ale elementární slušnost mu naprosto chybí. Chová se jako velký bratr. Jsem moc zvědavý, jak i vy ostatní ukážete svoji nestrannost. Pro jistotu jsem si to zálohoval, když se tu mluví o cenzuře. Všem kromě BF se omlouvám za hrubá slova, ale na hrubý pytel patří hrubá záplata. LN: když jsem tolik času věnoval na BF, tak aspoň k ale abych nadhodil téma, na kterém by se mohla rozjet následná diskuse. Projel jsem v říjnu založená vlákna a připsal ti k nim názor modeláře co létá roky a skoro se vším. 3D modely letadel pro 3D tisk : to bude ještě chvíli potřebovat a bude to beze mě Javelin Guided missile : pitomost Lefei Sparrow 3 OSD Flight Controller Gyro Stabilization RTH : nic pro modeláře, možná pro dronistu dobrý Pan/Tilt montáž FPV kamery : nic pro modeláře, možná pro dronistu dobrý Konverze EPP házedel typu "Lídl" : zkopírováno z www.rcmania.cz3D programy CAD/CAM pro modelářské použití (ne Warez) : nic pro modeláře Pravidla SMČR : tohle mě pobavilo, měrku na čůmák F3B jsem používal dost dávno Jak to vidí ptáci : nic pro modeláře Nezebající páčky vysílače pro zimní létání : docela dobré, ale neměl by jsi krást obrázky z jiných fór a šířit je dál, to je prostě prasárna flying eagle V4 : Ornitoptérová úchylka pokračuje Nahrávací kamera pro SUB250 modely? : nic pro modeláře, možná pro dronistu dobrý Nějak se ti nedaří vybrat téma, možná proto, že nevíš o čem se modeláři baví. REX: myslím, že bychom si na letišti velmi pěkně pokecali a polétali. Na závěr dotaz. Jak děláte ty kopie mého příspěvku? A pak pod to píše text. Díky. Prosím aby BF neodpovídal.
|
|
|
|
 |
pepan
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 17 říj 2022 12:08 |
|
Není to zde svobodné fórum? To se ptám jenom tak mimochodem, aby tady admin nebo moderátor nepodlehli tomu zjevnému tlaku na cenzuru v příspěvku od Litace. Lehce by se pak mohlo z toho zde stát stejně fórum na které Litac odkazuje.
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 17 říj 2022 12:49 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1443 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
pepan píše: Není to zde svobodné fórum? To se ptám jenom tak mimochodem, aby tady admin nebo moderátor nepodlehli tomu zjevnému tlaku na cenzuru v příspěvku od Litace. Lehce by se pak mohlo z toho zde stát stejně fórum na které Litac odkazuje. Aha, aha, aha.... Píšu si! Jen mě přijde že někteří píší trochu úplně mimo! Svobodné fórum ANO, tlak na cenzuru NE a co s tím sakra všichni máte?! Pokud zde ovšem není někdo pod více nicky, jako že to tak i vypadá a i ve skutečnosti i je! Dotyčný jistě ví a chci poukázat na pravidla: http://www.rcfree.eu/viewtopic.php?f=4&t=3 každý si najde a přebere sám za sebe! Zveřejňování soukromých zpráv rozhodně NE, a pokud někdo nezná výraz slovo soukromý, navrhuji intenzivní samostudium! Že má Litac nějaké připomínky ANO, s tím nemám problém a nikdo mít ani nemůže, je to jeho názor, nevidím žádný problém a že dal odkaz na Mánii, ANO, to samozřejmě může... Tlak na cenzuru NE, pokud má někdo jiný názor, to mít samozřejmě může a rád bych viděl a to konkrétně, co zde bylo cenzurováno?? Čínský spam je samozřejmě mazán.
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 17 říj 2022 14:40 |
|
Jenom pro jistotu ať si nepletem pojmy / dojmy či tak něco. Nikomu jsem schránku soukromých zpráv nenaboural, nevykradl a její obsah následně nezveřejnil. Obdržel jsem do své schránky nevyžádnou výhružku ~ "doporučení" k autocenzúře. Rozhodl jsem se o tu informaci veřejně podělit.
Někteří si pletou listové tajemství s něčim úplně jiným... Takže asi tolik k obsahu výše a SZ...
Jinak OK, souhlasim a dávam si zaracha dle bodu 5. Závazných pravidel.
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 17 říj 2022 14:51 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1443 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
BeneFitmodel píše: Jenom pro jistotu ať si nepletem pojmy / dojmy či tak něco. Nikomu jsem schránku soukromých zpráv nenaboural, nevykradl a její obsah následně nezveřejnil. Obdržel jsem do své schránky nevyžádnou výhružku ~ "doporučení" k autocenzúře. Rozhodl jsem se o tu informaci veřejně podělit.
Někteří si pletou listové tajemství s něčim úplně jiným... Takže asi tolik k obsahu výše a SZ...
Jinak OK, souhlasim a dávam si zaracha dle bodu 5. Závazných pravidel. Á koukám že stejně nepochopil 
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 17 říj 2022 16:01 |
Zkušený |
 |
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 550 Bydliště: Nové Město nad Metují
|
Litac píše: Přišel jsem se podívat, copak bylo za reakce. Protože je to snadné tak to vezmu postupně: BF: Kromě toho, že teď všichni víme, že neumí s 3D tiskárnou, tak je to taky pěkný gauner. Jako přispívatel na tomto fóru žádám o smazaní. Co jiného taky žádat za zveřejnění obrázku s textem ze Soukromé zprávy? Nechápe význam slova SOUKROMÝ? Co poštovní tajemství? A samozřejmě nejde o to, co jsem tam psal, to je vlastně všem známá informace, ale jde o princip. Keců na demokracii má plnou hubu, ale elementární slušnost mu naprosto chybí. Chová se jako velký bratr. Jsem moc zvědavý, jak i vy ostatní ukážete svoji nestrannost. Pro jistotu jsem si to zálohoval, když se tu mluví o cenzuře. Všem kromě BF se omlouvám za hrubá slova, ale na hrubý pytel patří hrubá záplata. LN: když jsem tolik času věnoval na BF, tak aspoň k ale abych nadhodil téma, na kterém by se mohla rozjet následná diskuse. Projel jsem v říjnu založená vlákna a připsal ti k nim názor modeláře co létá roky a skoro se vším. 3D modely letadel pro 3D tisk : to bude ještě chvíli potřebovat a bude to beze mě Javelin Guided missile : pitomost Lefei Sparrow 3 OSD Flight Controller Gyro Stabilization RTH : nic pro modeláře, možná pro dronistu dobrý Pan/Tilt montáž FPV kamery : nic pro modeláře, možná pro dronistu dobrý Konverze EPP házedel typu "Lídl" : zkopírováno z http://www.rcmania.cz3D programy CAD/CAM pro modelářské použití (ne Warez) : nic pro modeláře Pravidla SMČR : tohle mě pobavilo, měrku na čůmák F3B jsem používal dost dávno Jak to vidí ptáci : nic pro modeláře Nezebající páčky vysílače pro zimní létání : docela dobré, ale neměl by jsi krást obrázky z jiných fór a šířit je dál, to je prostě prasárna flying eagle V4 : Ornitoptérová úchylka pokračuje Nahrávací kamera pro SUB250 modely? : nic pro modeláře, možná pro dronistu dobrý Nějak se ti nedaří vybrat téma, možná proto, že nevíš o čem se modeláři baví. REX: myslím, že bychom si na letišti velmi pěkně pokecali a polétali. Na závěr dotaz. Jak děláte ty kopie mého příspěvku? A pak pod to píše text. Díky. Prosím aby BF neodpovídal. Protože jsi očividně na diskusních fórech nováčkem, když neumíš odepisovat do konkrétních vláken, tak si dám tu práci, pomůžu Ti a Tvoje odpovědi dám do příslušných vláken, kam patří, ať tu nepřiživujeme další off-topic. Ke každé Tvé reakci jsem přidal odpověď modeláře, který svůj koníček provozuje již přes 20 let, od konstrukčních modelů se spalováky, až po elektro EPO poletuchy Příště prosím odpovídej v příslušných vláknech, ale v pohodě, žádný učený z nebe nespadl Ty "kopie" Tvého příspěvku se dělají kliknutím na ikonu CITOVAT, vpravo nad každým příspěvkem, který chceš citovat.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
Litac
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 20 lis 2022 03:06 |
|
LEON píše: Ty "kopie" Tvého příspěvku se dělají kliknutím na ikonu CITOVAT, vpravo nad každým příspěvkem, který chceš citovat. Díky, velmi pohodlné. Vyzkouším i ostatní. Rád bych tě LEONe požádal o odstranění textů, kterých jsem autorem, co jsi vložil to mnoha témat. Kdybych chtěl odepsat do témat, tak bych to udělal. Asi napíšeš, že jsi byl veden dobrým úmyslem, ale tak i s tím dobrým úmyslem táhni do pekla. Poprosím odstranit. V případě, že to neodstraníš, tak požádám o vložení odkazu na zdrojoví text a toto moje vyjádření nesouhlasu s tvým konáním. K tématu Je zde nějak mrtvo. Musím říci, že 1 aktivní téma za 14 dní, které není ani o modelářství, ale o neschopnosti je opravdu rozklad a červi se rozlezou. 
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 21 lis 2022 08:12 |
Zkušený |
 |
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 550 Bydliště: Nové Město nad Metují
|
Ty musíš mít Lítači hrozně smutnej život, chodit na mrtvé diskusní fórum, kam nikdo nechodí, reagovat na příspěvky, které Tě vůbec nezajímají, psát si s lidmi, které posíláš do pekla... to se snad zadarmo ani dělat nedá, ne?  Alespoň ses tu naučil, jak vlastně funguje internetové diskusní fórum a jak psát správně a strukturovaně příspěvky, tak to snad tak úplně promarněný čas nebyl. Co se týče mých odpovědí na Tvoje nestrukturalizované komentáře, pokud moderátor uzná, že jsou v rozporu s pravidly tohoto fóra, tak je samozřejmě vymažu. Nicméně jsi na diskusním fóru, proto bys měl očekávat, že pokud zde něco napíšeš, může na to někdo další i reagovat. Od toho to také je diskusní fórum.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|