|
Právě je 04 říj 2023 18:48
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
 |
|
 |
|
Autor |
Zpráva |
Litac
|
Předmět příspěvku: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 27 srp 2022 21:10 |
|
Fórum mi dnes na letišti doporučili, pročetl jsem, ale je zde nějak mrtvo. Stejně se registruji, ale nějak radostně to nevidím. Minulost dobrá, ale v poslední době jen tři lidi. 
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 28 srp 2022 07:03 |
Zkušený |
 |
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 554 Bydliště: Nové Město nad Metují
|
Podle statistik se tu denně otočí docela dost lidí, ale asi se stydí zapojit do diskuse  Každopádně větší propagace by určitě neuškodila, moc lidí o tomto fóru neví a na Google se vyhledat pořádně nedá.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 28 srp 2022 10:51 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1445 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
Co k tomu dodat, je to jak to je a můžeme si jenom přát aby se to zlepšilo..... I já jen hodně nakukuji a nepíšu, byť bych kolikrát mohl, ale u mě je dost velký problém s časem, mám toho prostě moc, práce, rodina, kolem baráku atd.... Jsem rád že se občas urvu na nějakou půl hodinu létat a tím to končí.
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 28 srp 2022 11:13 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1445 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
LEON píše: Ten Google vyhledávač by to ale nějak pořešit opravdu chtělo, přece jen je to nejčastější cesta, jak modeláři to fórum mohou najít  Tak to je mimo mé schopnosti s tím něco udělat 
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 28 srp 2022 12:06 |
Zkušený |
 |
|
To mohou udělat pouze tvůrci tohoto fóra, kdo ho zakládali, případně komu udělili tato práva.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 29 srp 2022 17:51 |
Zkušený |
 |
|
Navíc několik mých známých, modelářů, trpí takovým nešvarem, že i když se tu objeví něco zajímavého, tak o tom raději diskutují přes skupinové mejly, místo aby prostě odepsali sem 
|
|
|
|
 |
pepan
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 31 srp 2022 16:50 |
|
Litac píše: Fórum mi dnes na letišti doporučili, pročetl jsem, ale je zde nějak mrtvo. Stejně se registruji, ale nějak radostně to nevidím. Minulost dobrá, ale v poslední době jen tři lidi.  Tak to se musí také přispívat. 
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 31 srp 2022 19:07 |
Mazák |
 |
|
pepan píše: Tak to se musí také přispívat.  Tak to můžeš samozřejmě i ty v ostatních vláknech....
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: Je zde nějak mrtvo  Napsal: 06 zář 2022 21:02 |
Zkušený |
 |
|
Před chvílí, asi o půl devátý, jsem tu zahlédl ve statistikách snad 48 (nepřihlášených) návštěvníků, jestli mě nešálil zrak. To už je na tu bídu slušný. Teď ještě, aby se ti návštěvníci i "rozmluvili" 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|