|
Právě je 22 zář 2023 03:58
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
 |
|
 |
|
Autor |
Zpráva |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: SPAM  Napsal: 30 črc 2022 13:27 |
|
Co s tím spamem? Doporučuji smazat a spamery bloknout. 
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: SPAM  Napsal: 30 črc 2022 14:33 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1443 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
Nějak včera jsem psal Zdekarovi, ale zatím bez jakékoliv reakce a kdo jiný by mohl pomoct, netuším, možná hashpi, ale ten už na mě neraeaguje delší dobu, měl by se v tom udělat definitivně pořádek!!!!!!!!!!
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: SPAM  Napsal: 30 črc 2022 17:14 |
Zkušený |
 |
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 550 Bydliště: Nové Město nad Metují
|
No, není úplně ideální, když je fórum závislé hlavně na jediném člověkovi.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
zdekar
|
Předmět příspěvku: Re: SPAM  Napsal: 01 srp 2022 11:43 |
|
REX píše: Nějak včera jsem psal Zdekarovi, ale zatím bez jakékoliv reakce a kdo jiný by mohl pomoct, netuším, možná hashpi, ale ten už na mě neraeaguje delší dobu, měl by se v tom udělat definitivně pořádek!!!!!!!!!! Tak to jsem nějak přehlid.  Mazat a banovat by mělo jít i moderátorům, ale ti tu asi taky nejsou. Není ale problém jmenovat někoho nového, kdo je zde aktivní a nebojí se dělat takové zásahy. Není to nic extra složitého.
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: SPAM  Napsal: 01 srp 2022 11:54 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1443 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
Pokud mi vysvětlíš co a jak, klidně se toho ujmu, ale upozorňuji že jsem v tomhle dost Lama!
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: SPAM  Napsal: 04 bře 2023 08:24 |
Zkušený |
 |
|
Pokud je problém pouze v nedostatku aktivních lidí, tak klidně také můžu pomoci, pokud by byl zájem. Zatím mám zkušenosti pouze s čištěním od spammerů a botů z (již zrušeného) elektromobilního diskusního fóra Hybrid, kde jsem dělal tyto pomocné síly, protože tam se registrovalo botů několik denně a tak byla vítaná každá pomocná ruka z řad dobrovolníků.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: SPAM  Napsal: 09 bře 2023 17:08 |
Zkušený |
 |
|
Prosím o odstranění SPAMu a zablokování spamera: nhuh1478 http://www.rcfree.eu/viewtopic.php?f=3&t=908
|
|
|
|
 |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: Re: SPAM  Napsal: 29 čer 2023 16:18 |
|
Pokud dojde trpělivost s mazáním z poslední doby, tak se ozvěte, třeba tomu utnem spolu tipec 
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: SPAM  Napsal: 01 črc 2023 05:15 |
Zkušený |
 |
|
Je možnost změnit tu vstupní otázku při registraci nového účtu, aby se sem přestal registrovat ten otravný spam bot?
|
|
|
|
 |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: Re: SPAM  Napsal: 02 črc 2023 14:20 |
|
modeller píše: https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram, join channel @pump_upp BeneFitmodel píše: Pokud dojde trpělivost s mazáním z poslední doby, tak se ozvěte, třeba tomu utnem spolu tipec  https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram, join channel @pump_upp Obávám se, že prosté mazání jen tak nepomůže... 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|