Právě je 22 zář 2023 04:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dva roky!
PříspěvekNapsal: 01 dub 2014 22:15 
Mazák

Dnes jsou to přesně na den dva roky, co jsem se zde registroval. Na den přesně dva roky, co se mi narodil mladší syn (a pevně doufám, že i poslední :lol: ) toho tu ale řešit nebudem 8-)

Jen mi to nedalo a trochu bych to chtěl okomentovat a budu rád když k tomu napíšete případné připomínky.

Onehdá jsem k tomu byl, dalo by se říct přemluven (ale neberte mě zcela za slovo, není to úplně přesný výraz) a za to že jsem to udělal, jsem velmi rád!!! Poznal jsem díky tomu spoustu dobrých lidí, lidí zapálených do modelů letadel..... tak jako jsem já ;)

Tyhle stránky byly mnohem víc navštěvované než dnes a mnohem víc se tu psalo a diskutovalo o všem možném. Je to podle mě škoda, ale jsou tu stále lidé, kteří to táhnou a pevně doufám, že tomu bude tak i nadále a nebo jenom lépe!!!

Co se týče mých letadel, tenkrát jsem měl pár EPP modelů, jeden Depronový a možná jedno reinkarnované balzové éro, na kterém jsem se naučil před notnou dávkou let řídit RC model.
Modely z EPP a Depronu ale postupně vytěsňuju balzovými éry, které si stavím sám. Klasická stavba je mě zajímavější a zábavnější, modely naštěstí už nerozbíjím 8-)
Současný stav je ale stále tak půl na půl, protože EPP a Depron má tu velkou výhodu, že to jsou éra levná, relativně velmi dobře opravitelná a člověk si z nich kolikrát nebojí udělat účelové otloukánky, takže se u mě asi vždy nějaké najde....
Do budoucna se chci hlavně věnovat klasické konstrukci, polomaketám (maketám) a neokoukaným modelům. Stále budu používat k pohonu elektriku a velikost mých modelů nejspíš nepřesáhne 1,5metrů rozpětí......

Ale to si tu třeba zase za dva roky napíšem, jak to všechno nakonec dopadlo :mrgreen:

Předmět příspěvku: Re: Dva roky!
PříspěvekNapsal: 02 dub 2014 09:19 
Mazák

Z tvých příspěvků vyplávý, že se nejednalo a nejedná o aprílový vtip. ;)
Jinak jsme rádi, že lidi jako ty jsou zde na fóru. Možná se zdá, že tehdá bylo fórum živější. Možná se zdá, že jiná fóra jsou lepší, ovšem naše "rodinné" zázemí je myslím skoro tak důležité jako návštěvnost.
Stačí napsat otázku, dostane se ti odpověď. A to je myslím důležité. Nepotřebujeme desítky odpověďí, který stejně vedou k argumentační válce.
Sice tu není moc aktivních členů, ale jsou tu členové, co drží toto fórum na takové úrovni, aby to stálo za udržování.
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést spory, ale to je vše co s tím můžeme udělat. ;)
Jina doufám, že si fórum zachový stejný, či lepší ráz. ;)

PříspěvekNapsal: 02 dub 2014 21:24 
Mazák

Tak jako aprílový vtípek mě to ani nenapadlo napsat. A vůbec mě včera nějak nedošlo co se při tomhle datumu můžou dělat psí kusy.... ;)

PříspěvekNapsal: 02 dub 2014 21:54 
Zkušený

Všechno nejlepší kloučkovi :) Doufám, že jsi mu dal nějaké pěkné éro :D ;)
Já jsem tady teprve půl roku tak nemohu soudit. Každopádně sem chodím rád a potkal jsem tu fajn lidi, škoda že nebydlím blíž :)
Poslední dobou to tu moc nežije, ale je to určitě tím, ze spousta lidí má nejvíc času přes zimu :mrgreen: Ale Jak píše karas, když zazní nějaký dotaz, vždycky někdo odpoví.

PříspěvekNapsal: 03 dub 2014 01:38 
Plodný uživatel

Forum je fajn a super. Z mnoha důvodů. Pro mne především mírou demokracie a svobody. A to jsou absolutní hodnoty, které jednoznačně převáží zdánlivou velikost a popularitu případné konkurence. :D RCfree zdar !

PříspěvekNapsal: 03 dub 2014 09:24 
Mazák

Svoboda a demokracie je skryta v názvu fóra. Nikdo si fórum nepřivlasťnuje a v podstatě nemá majitele. Myslím, že je to především o lidech a slabší kusy příroda nemilosrdně vylučuje. ;) Ze začátku jsem si přál stovky uživatelů, ale v průběhu času mi to tak nějak vyhovuje, jak to je dnes. Člověk netráví odpoledne než přečte co nového se událo, ale když se tu objeví zajímavé téma, je to radost číst a nemám obavu, že mě to osobně začne urážet. ;)
Jen tak dál!!

PříspěvekNapsal: 03 dub 2014 12:21 
Zkušený

Jo.. v podstatě tu není majitel, admin ani moderátor. :) Tedy samozřejmě že tu jsou, ale není nutné je označovat jako něco víc. Že má někdo funkci správy fóra neznamená, že musí mít ve všem pravdu, zejména (ne) v tom co se týče diskuze o modelařině. :)
Za ty dva roky spousta lidí přišlo a taky odešlo (zejména trollové v počátku).
Bylo by samozřejmě fajn, kdyby se víc lidí zapojovalo do diskuze (z těch co přijdou, počtou a zas odejdou). Ale jinak se tu řeší dost zajímavých věcí a hlavně bez zbytečného hádání se.
Lidi co tu jsou, tak lec čemu rozumí a dokážou poradit, víc takových aktivních a bylo by to ještě lepší, ale i současný stav je OK. :)

PříspěvekNapsal: 06 dub 2014 13:20 
Zelenáč

Ahojky všichni.
Já tu moc nepíšu,jen se koukám co je zajímavého kolem :D a třeba výroba kabin mě pomohla
a takové ty věci pro zjednodušení stavby.To tu hledám a různá videa na pokoukání.
A to jsem tady registrován asi rok :o což nepočítám.
Pomalu si stavím jak to jde teď toho Hawker Hurricana až se naučím to sem dávat,tak to uvidíte.1650 mm
maketové podvozky t.j.hlavní i ostruha vše vlastní tvorba hliník. :ugeek: Měl jsem problémy s očima a
když jsem na to neviděl mockrát se blížilo zničení ale vydržel jsem.
Jinak jsem poměrně vzdálen od vás všech protože bydlím v Boru u TC což je kousek od hranic s bavorskem
:? No a jako důchodce musím špekulovat nad cenou nebo si to udělat sám.
Tak to tady táhněte zase dál.Tohle je tady pohoda.Jeje teď jsem se kouknul a hle od února 2012 tak že 2.roky

PříspěvekNapsal: 09 dub 2014 07:46 
Plodný uživatel

Tak s modelařinou jsem na tom dost bídně. Momentálně se věnuju na 100% renovaci Aerovky. Lítat chodím a troufnu si říct, že mám rok co rok odlétané řádově desítky hodin a to lítám jen jaro, léto a část podzimu. Ale ta stavba.... přes zimu jsem neudělal NIC !!!! Někdy začátkem loňského léta jsem psal jak jsem zavětvil VT-116 na strom----dodnes nemám opraveno.... a to stačí jen strhnout potah, trochu vytmelit křídla (rýhy od větviček a potáhnout) práce na pár večerů.... , ale za toto fórum jsem celkem rád i když nyní nejsem zrovna plodný uživatel.

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]