Dnes jsou to přesně na den dva roky, co jsem se zde registroval. Na den přesně dva roky, co se mi narodil mladší syn (a pevně doufám, že i poslední

) toho tu ale řešit nebudem
Jen mi to nedalo a trochu bych to chtěl okomentovat a budu rád když k tomu napíšete případné připomínky.
Onehdá jsem k tomu byl, dalo by se říct přemluven (ale neberte mě zcela za slovo, není to úplně přesný výraz) a za to že jsem to udělal, jsem velmi rád!!! Poznal jsem díky tomu spoustu dobrých lidí, lidí zapálených do modelů letadel..... tak jako jsem já
Tyhle stránky byly mnohem víc navštěvované než dnes a mnohem víc se tu psalo a diskutovalo o všem možném. Je to podle mě škoda, ale jsou tu stále lidé, kteří to táhnou a pevně doufám, že tomu bude tak i nadále a nebo jenom lépe!!!
Co se týče mých letadel, tenkrát jsem měl pár EPP modelů, jeden Depronový a možná jedno reinkarnované balzové éro, na kterém jsem se naučil před notnou dávkou let řídit RC model.
Modely z EPP a Depronu ale postupně vytěsňuju balzovými éry, které si stavím sám. Klasická stavba je mě zajímavější a zábavnější, modely naštěstí už nerozbíjím
Současný stav je ale stále tak půl na půl, protože EPP a Depron má tu velkou výhodu, že to jsou éra levná, relativně velmi dobře opravitelná a člověk si z nich kolikrát nebojí udělat účelové otloukánky, takže se u mě asi vždy nějaké najde....
Do budoucna se chci hlavně věnovat klasické konstrukci, polomaketám (maketám) a neokoukaným modelům. Stále budu používat k pohonu elektriku a velikost mých modelů nejspíš nepřesáhne 1,5metrů rozpětí......
Ale to si tu třeba zase za dva roky napíšem, jak to všechno nakonec dopadlo