|
Právě je 04 říj 2023 19:10
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
 |
|
 |
|
Autor |
Zpráva |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: Lipolka = nebezpečný předmět  Napsal: 01 lis 2022 18:43 |
Zkušený |
 |
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 554 Bydliště: Nové Město nad Metují
|
REX píše: Tak samozřejmě že by ta skříň nebo kartotéka či co to je, by byla lepší, ale kasička je zase malá, skladná a hlavně snadněji přepravitelná na létání....v tom vidím výhodu já, ale zase když blafne jedna, vezme a sebou celý obsah! Všechno má své výhody a nevýhody a jde o to, kdo má jaké požadavky, to je jasný  Tak na lítání bych sebou žádnou plechovou pixlu snad ani netahal, primárně mi spíš šlo o ochranu bytu, kde ty baterky tráví 99% času. Když ta LiPolka blafne venku na poli, tak ať si tam klidně prská.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Lipolka = nebezpečný předmět  Napsal: 02 lis 2022 19:56 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1445 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
No! Tak to já asi taky.....!!!!
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Lipolka = nebezpečný předmět  Napsal: 27 lis 2022 11:14 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1445 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
To je ta větší skříň, ne? A přijde mi taková prázdná....  No já se zatím nedokopal.
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: Lipolka = nebezpečný předmět  Napsal: 27 lis 2022 14:26 |
Zkušený |
 |
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 554 Bydliště: Nové Město nad Metují
|
Tahle pěti zásuvková: https://www.vidaxl.cz/e/vidaxl-kartoteka-s-5-zasuvkami-seda-685-cm-ocelova/8718475937951.htmlMají tam i větší. Já ale bydlím v garsonce, tak musím místem šetřit Baterky doplňuji postupně, protože skoro všechny mám zatím v domě u rodičů, kde mám dílnu.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|