Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 554 Bydliště: Nové Město nad Metují
Docela dobrý nápad, třeba to někomu v začátcích modelářství pomůže, je toho celý PlayList:
Ale byla by to i docela dobrá inspirace pro podobné YT projekty, když by se toho někdo zkušený ujmul.
Naposledy upravil LEON dne 07 dub 2023 11:37, celkově upraveno 1
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
Hledal jsem něco kolem Airbrush-e pro začátečníky. Docela mne padla brada z toho, jak to mají plastikový modeláři vymakané co se týče obdobné podpory pro začátečníky. Třeba na mne vyskočilo tohle videjko níže, ale maji tam toho kvanta.
Dost nechápu proč se v tomto neangažují obchodnící či výrobci v oblasti funkční RC modelařiny obdobně jako ti z oboru platikové modelařiny. Je to předse v jejích zájmu prodávat a tím i podchytit a motivovat nováčky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru