Ahoj klucí.Tchán se zbláznil a chce si koupit vrtulníček pro poletování v obýváku,na chlazení kafe. Problém je,že to v životě neřídil.Mohli by jste mi prosím poradit,který mám z nabídky v odkazu objednat?Chtělo by to něco pěknýho a nenáročnýho do 1500kč a aby to byl takový nějaký otloukánek.Nouzi openíze určitě nemá,ale aby to nebyli hned vyhozený peníze. Dějuju za radu.
Ahoj klucí.Tchán se zbláznil a chce si koupit vrtulníček pro poletování v obýváku,na chlazení kafe. Problém je,že to v životě neřídil.Mohli by jste mi prosím poradit,který mám z nabídky v odkazu objednat?Chtělo by to něco pěknýho a nenáročnýho do 1500kč a aby to byl takový nějaký otloukánek.Nouzi openíze určitě nemá,ale aby to nebyli hned vyhozený peníze. Dějuju za radu.
Rozhodně ani jeden z těchto. Z prostého důvodu. Případný pád a potřeba sehnat náhradní díl se v tomto případě rovná nule. Doporučuju se podívat v obchodech jako je Jino, kde nabízí i náhradní díly. http://www.jino.cz/rc-modely-vrtulniku/rc-sety/
_________________ Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Tak buďto si může koupit klasiku dvourotorový 3 kanálový, což je nejlevnější a na pilotáž nejznažší možnost nebo Easycopter V4 což je dvourotorový 4 kanál a nebo rovnou jednorotorový 4 kanálový Easycopter V4.5. Ale ten už trochu překračuje cenový limit.
zdekar
Předmět příspěvku: Re: Vrtulníček pro začátečníka
Napsal: 24 led 2013 20:50
Zkušený
No do obýváku bych 1 rotorový nevolil... to je o hubu. 2 rotorák bude stabilnější... ale lepší nějaký 4 kanál.
Tak teď jsem se vrátil z Jina a oba se zeťem jsme si koupili Copter 3G.Už má kovový převody.Akorád mi není jasný přepínač pomalu a rychle.Na vysílači je napsáno:L a H. Co je pomalu a co rychle.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru